Prosinac u ZVONU

Kroz studeni su naši članovi pripremali i izrađivali suvenire i ukrase za božićno-novogodišnje blagdane. Radionice su bile prepune veselja, pjesme i dobrih vibracija.

U srijedu, 9.12., posjetili su nas članovi njemačke humanitarne udruge Malteser koji u Split dolaze posredstvom udruge Pane svitae i fra Krune iz Gospe o’ zdravlja. Kao i ranijih godina našim članovima su donjeli prigodne pakete, poklone djece iz Njemačke. Za uspomenu na našu udrugu i grad Split, kao i za zahvalu što nas se sjete, dragim gostima smo poklonili sliku Sv. Duje, rad naših članova. Budući je u nas uvijek veselo, tako smo i gostima zapjevali nekoliko prigodnih pjesama i počastili se kolačićima.

Istog dana u posjet su nam došli predstavnici Županije, zamjenik župana gospodin Luka Brčić i Zvonimir Mimica. Ovom prilikom uz lijepe riječi pohvale i podrške, primili smo i novčanu donaciju. Zahvaljujemo se u ime svih članova udruge Županu i njegovim kolegama na ovom daru. 

Poslije podne je održana zabava u restoranu „Kokolo” u PC Koteks na koju su se odazvali skoro svi članovi udruge (roditelji i djeca). Članovi glazbeno-scenske sekcije pripremili su prigodni program; igrokaz „Tri kralja”, pjesme „Radujte se narodi”, „Zvončići, zvončići” i „Božić dolazi” Hrvatskog Band Aid-a. Uz kolaže i sokove, članovi su uz glazbu s CD-ova nastavili ples i zabavu. Prije odlaska svi su primili poklone za kraj godine.