ATLETSKO NATJECANJE 2022.

Naša udruga organizira 2. Otvoreno atletsko natjecanje za osobe s invaliditetom koje će održati u srijedu, 12.10.2022. na stadionu Park mladeži s početkom u 10 sati. Ovaj događaj realizira se kroz projekt „Živim zdravo“ kojeg sufinancira Grad Split, a cilj je pozitivno utjecati na cjelokupno psiho-fizičko zdravlje osoba s intelektualnim teškoćama i time poboljšati kvalitetu njihova života.

Prijavljene su ekipe iz udruga i ustanova Splita i okolice, te očekujemo dolazak preko 60 natjecatelja u pratnji trenera. Studenti Kineziološkog fakulteta Split će pomoći pri mjerenju ostvarenih rezultata.

Svim natjecateljima su osigurane medalje, jednima za najbolje postignute rezultate, a ostalima za sudjelovanje, koje će se podjeliti po završetku natjecanja.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na tribinama i zajedno navijamo, te posredno potaknemo brojnu populaciju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom da se čim više uključe u sportske aktivnosti koje pozitivno utječu na zdravlje.